Kytönen Motorsportin Peetu Juupaluoma starttaa tänään kauden toiseen MM-enduron kilpailuviikonloppuun Portugalin Peso Da Reguassa. Viime viikonloppuna Espanjassa ajetussa kauden avausviikonlopussa Husqvarna-kuljettaja kirjasi sijoitukset 21. ja 22. Junior-luokassa sekä oli molempina päivinä Junior1-luokassa 12. Tarkennuksena Junior- ja Junior1-luokkan ero tulee siitä, että Junior-luokan sisällä kuljettajat jaotellaan kahteen luokkaan pyörän kuutiotilavuuksien mukaan ja Juupaluoma taistelee TE 250i pyörällään pienemmän Junior1-luokan pisteistä.

Kytönen Motorsportin tiimi saapui Portugaliin maanantaina ja huolsivat pyörää sekä palautuivat viikonlopun rasituksesta vielä tiistain, kunnes keskiviikkona alkoivat tutustumaan Portugalin kilpailun maastokokeisiin.

– Pätkät näyttävät hieman mieluisimmilta kuin Espanjassa, mutta kiveä ja pölyä on tässä kilpailussa tiedossa, Peetu Juupaluoma toteaa.

– Kilpailukierroksen pituus on kaksi ja puoli tuntia ja pätkät ovat kovapohjaisempia kuin Espanjassa, mutta kiveä nousee varmasti pintaan. Pöly, lämpö ja pätkän pituus yhdessä tekevät tästä kisasta varmasti haasteellisen, tiimipäällikkö Harri Leppälaakso kertoi.

Portugalissa kilpailu starttaa tänään illalla ajettavalla supertestillä ja huomenna ajetaan ensimmäinen kilpailupäivä. Juupaluoma on Junior1-luokan MM-sarjassa ensimmäisen viikonlopun jälkeen sijalla 12. Viikonlopun livetuloksia voi seurata täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *