Kytönen Motorsport jatkaa tutulla kokoonpanolla kaudella 2023.

Husqvarnan virallinen kilpatiimi Kytönen Motorsport jatkaa tulevalle kaudelle tuttuun tapaan neljällä kuljettajalla tiimipäällikkö Harri Leppälaakson luotsatessa tiimiä. Peetu Juupaluoma ja Niko Puotsaari kilpailevat SM-sarjan lisäksi myös enduron MM-sarjassa tutuissa luokissa, kun Juupaluoma ajaa Junior1- ja Puotsaari Youth-luokassa. Kaksikko on nyt saanut yhden kauden kokemusta MM-sarjasta ja ovat siten valmiimpia myös menestymään siellä. Etenkin jo loppuvuodesta hyvään vauhtiin päässyt Juupaluoma lähtee hakemaan sijoituksia viiden joukkoon.

Suomessa kaksikko nähdään niin ikään tutuissa luokissa ja Juupaluoman tavoitteena on puolustaa A2-luokan Suomen mestaruutta sekä Päijänteen ympäriajon voittoa. Puotsaaren tavoitteena on uusia U20-luokan Suomen mestaruus, mutta painopiste tulee siirtymään jo selkeämmin aikuisten puolelle A1-luokkaan.

Kolmantena kuljettajana jatkaa Cross Countryn hallitse pronssi mitalisti Roni Salin, joka vaihtaa nyt Husqvarnan TE300-pyörään ja panostaa tuttuun tapaan sekä enduron, että Cross Countryn SM-sarjoihin.

Enduron naisten hallitseva Suomen mestari Viivi-Maria Mäkinen täydentää Kytönen Motorsportin kuljettaja nelikon ja hän lähtee tavoittelemaan toista enduron naisten Suomen mestaruutta ja hakee kokemusta yksittäisistä kansainvälisistä kilpailuista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *