Raskas ja haastava viikonloppu Portugalin MM-endurossa takana

Enduron MM-sarjan kauden toiseksi viimeinen kilpailuviikonloppu kaasuteltiin tänä viikonloppuna Portugalin Valpacossissa ja Kytönen Motorsportin Peetu Juupaluoma sekä Niko Puotsaari olivat mukana taistelemassa MM-pisteistä. Eilen lauantaina Juupaluoma ajoi Junior 1-luokassa kymmenenneksi ja oli Junior-luokassa sijalla 17. Tänään Husqvarna-kuljettaja oli niin ikään Junior 1-luokassa kymmenes, mutta oli Junior-luokassa maalissa 16.

Niko Puotsaari saalisti molempina päivinä MM-pisteitä Youth-luokasta, kun ajoi lauantaina sijalle 13. ja sunnuntaina sijalle 15. Husqvarna-kuljettajalle viikonloppu oli raskas, kun lauantaina hänellä oli ongelmia vähän suolatasopainon kanssa ja molempina päivinä Portugalin lämmin helle kulutti myös energiavarastot tyhjiksi.

Enduron MM-sarjan päätös viikonloppu kisataan ensi viikonloppuna niin ikään Portugalissa, mutta vain paikkakunta vaihtuu, kun kilpailu ajetaan Santiago do Cacémissa. Sinne Juupaluoma lähtee Junior 1-luokan pisteissä sijalla kahdeksan ja Puotsaari puolestaan Youth-luokan sijalla 13.