Kytönen Motorsportin Niko Puotsaari ajoi vahvan viikonlopun koti MM-kilpailussa Heinolassa ollen myös tänään sunnuntaina Youth-luokassa yhdeksäs. Husqvarna-kuljettaja ajoi uransa parhaat MM-sarjan sijoitukset ja pystyi näin ollen hyödyntämään niin sanotun kotiedun. Salolainen jatkaa Youth-luokan MM-sarjassa sijalla 13.

-Ihan jees päivä. Ei tullut lippoja tänään ja oli sellaista perusvarmaa suorittamista. Endurotesti tuntui ihan hyvältä, mutta moni meni kovempaa siellä silti. Kuitenkin ihan hyvä viikonloppu, kun supertestillä viides ja molempina päivinä yhdeksäs Youth-luokassa, Niko Puotsaari kertoi.

Peetu Juupaluoma jatkoi tänään eilisen tapaan tasaisen varmaan suorittamista ja oli J1-luokassa kuudes sekä Junior-luokan yleiskilpailussa sijalla 11. Mänttäläinen ei onnistunut Suomen kilpailussa aivan parhaalla mahdollisella tavalla, mutta nappasi silti varmat pisteet mukaansa ja jatkaa J1-luokan pisteissä seitsemäntenä sekä Junior-luokassa sijalla 13.

-Ihan ok päivä tänään. Aamu lähti vähän eilistä paremmin käyntiin, mutta toisella extremellä tein ison virheen ja menin tankojen yli. Siihen meni liikaa aikaa ja varmaan yks sijoitus samalla. Vähän jäi parannettavaa mutta tyytyväinen olen viikonloppuun silti, Peetu Juupaluoma ynnäsi kilpailua.

Viivi Mäkinen ajoi Naisten-luokassa uransa ensimmäinen MM-viikonlopun ja suoritti sen komeasti ollen myös sunnuntaina lauantain tapaan 13. nopein.

-Tänään ei mennyt niin hyvin kuin lauantaina. Crossitestiin en saanut vauhtia päälle sekä ensimmäisellä endurotestillä tuli pari kaatumista, joissa meni liian kauan aikaa. Extreme kulki hyvin molemmilla kierroksilla. Kaiken kaikkiaan täytyy olla kuitenkin tyytyväinen koko viikonloppuun ja MM debyyttini. Kondis kesti hyvin molempina päivinä sekä aikataulussa pysyttiin. Muutenkaan mitään isompia murheita ei kisan aikana tullut. Tästä lähdetään parantamaan ensi viikonloppuna Ruotsiin! Kiitos huollolle, yhteistyökumppaneille, kannustajille sekä tiimille, Viivi Mäkinen kommentoi.

Seuraavaksi Kytönen Motorsportin tiimi matkaa Ruotsin MM-osakilpailuun, missä supertesti ajetaan jo torstai-iltana.

Kuva: Xracing